دسترسی سریع
دوشنبه ٣١ ارديبهشت ١٤٠٣

 اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي سبزوار در آبان ماه 1378 زیر نظر معاونت درمان وقت تاسيس گرديد. این اداره در

حال حاضر در فضايي معادل 150مترمربع و با تعداد 5پرسنل رسمي، پيماني وقراردادي زير نظر معاون غذا و دارو دانشگاه در زمينه كنترل بهداشت

و سلامت مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي فعاليت دارد و وظيفه کنترل مواد اوليه مورد مصرف در صنايع غذايي و مواد غذايي فرآوري شده در

کليه مراحل توليد، عرضه و توزيع و نمونه هاي وارداتي و صادراتي را از طريق انجام آزمونهاي ارگانولپتيکي، فيزيکي، شيميايي، ميکروبي

براساس استانداردهاي موجود بر عهده دارد.

 

اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در قالب بخشهای عمده زير فعاليت مي كند:

1.      بخش پذیرش

2.      بخش شیمی

3.      بخش میکروبیولوژی

4.      بخش آنالیز دستگاهی

5.      بخش تضمین کیفیت

 

 

جهت مشاهده شرح وظایف واحدهای مربوطه روی لینک زیر کیلک کنید :


 

شرح وظایف واحدهای آزمایشگاه