دسترسی سریع
دوشنبه ١٠ ارديبهشت ١٤٠٣

 

امور تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

در راستای افزایش رضایتمندی دانشجویان از وضعیت تغذیه، همواره سعی شده است از بهترین و با کیفیت ترین مواد غذایی جهت تهیه غذای دانشجویی استفاده شود. در رسیدن به این امر مهم طی دو مرحله نسبت به خرید تجهیزات جدید و مدرن برای سلف سرویس اقدام گردید همچنین طبخ غذا توسط شرکت خصوصی و با نظارت کارشناس تغذیه صورت می گیرد.

اداره تغذیه دارای یک نفر کارشناس تغذیه ( علوم و صنایع غذایی) به عنوان کارشناس مسئول تغذیه و نیز یک نفر کارشناس بهداشت محیط می باشد که وظایف محوله را انجام می دهند.

پرسنل شاغل در آشپزخانه ها و غذا خوری ها  در حال حاضر ده نفر می باشند که دونفر سرآشپز و بقیه در قسمت های مختلف مشغول به کار می باشند و تمامی این نیروها دارای کارت بهداشتی و گواهی دوره های آموزش بهداشت هستند.

روزانه در سلف سرویس مرکزی ( پردیس) حدودا ۶۰۰ پرس ناهار و حدود ۴۰۰ پرس شام تهیه ، پخت و توزیع می گردد.که در ترم های آتی قابل افزایش است.

وظایف اداره تغذیه دانشجویی:

*تهیه و تدوین شرایط اختصاصی قراردادها و مناقصه های و آنالیزهای غذایی مرتبط با تغذیه دانشجویی

*تهیه برنامه غذایی هفتگی یا ماهانه در غذا خوری های دانشجویی

*تهیه ، تدوین و ارائه آمار و اطلاعات مرتبط با امور تغذیه دانشجویان و ارزیابی نیازها

*برنامه ریزی و نظارت براتوماسیون تغذیه دانشجویی

*پیگیری امور مربوط به کارت تغذیه دانشجویان

*نظارت بر کلیه امور پرسنل و اماکن تحت پوشش اداره تغذیه

*نظارت بر کیفیت و کمیت مراحل تهیه ، آماده سازی ، طبخ و توزیع غذای دانشجویان

*ارائه گزارش عملکرد به مدیران ذیربط

*اطلاع رسانی مناسب به دانشجویان در زمینه قوانین ، فعالیتها و فرآیندهای مرتبط با تغذیه دانشجویان ( شامل اتوماسیون تغذیه ، برنامه ریزی غذایی ، رعایت اصول بهداشتی ، عملکرد اداره تغذیه و ...)

*انجام نظرسنجی از دانشجویان و ثبت نتایج به صورت حداقل ترمی یک بار و آنالیز نتایج و تصمیم گیری بر اساس نتایج جهت بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان

*آموزش محورهای مختلف بهداشتی به کارکنان سالن های غذاخوری

*تحلیل وضعیت تغذیه دانشجویی و شناسایی نقاط قابل بهبود

*ارائه راهکارهایی اجرایی در زمینه بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان

*مسئولیت پیگیری صدور و تایید صحت کارت بهداشتی صادر شده برای کلیه دست اندرکاران تهیه ، آماده سازی ، طبخ و توزیع غذای دانشجویی به عهده رییس اداره تغذیه می باشد.

*دانشجویان محترم باید برای دریافت کارت تغذیه به سلف سرویس مرکزی واقع در پردیس دانشگاه مراجعه نمایند.

جهت ورود به سیستم اتوماسیون تغذیه اینجا کلیک نمایید