چاپ    ارسال به دوست

 

 

مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند

افزودن انگور به یک رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.

به گزراش روابط عمومی کلینیک ویژه به نقل از سلامت نیوز/ شواهد  از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوه‌ها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت می‌کند.
مجموعه‌ای از مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی پرچرب اضافه شود.
این تحقیق نشان می‌دهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی  پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در می‌شود.

بیماری کبد چرب می‌تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با توجه به یافته‌های مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.

مصرف روزانه ی انگور، طول عمر افزایش می‌یابدو نشان‌دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می‌شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به پیامدهای بد سلامتی می‌شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می‌اندازد.

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢٤ مرداد ١٤٠١    / شماره خبر:  ١٤٩٤٣  / تعداد بازدید:  963

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: