چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی پردیس دانشگاه؛

آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر سال 1401 و فرم های مربوط

معاونت تحقیقات در نظر دارد مقارن با هفته ملی بزرگداشت پژوهش و فناوری، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه را در بخش­های اساتید، دانشجویی و کارمندان معرفی نماید.

 

ضمن آرزوی سلامتی و توفیق؛ به استحضار می­رساند معاونت تحقیقات در نظر دارد مقارن با هفته ملی بزرگداشت پژوهش و فناوری، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه را در بخش­های اساتید، دانشجویی و کارمندان  معرفی نماید. بر این اساس به پیوست آیین نامه و فرم انتخاب پژوهشگر و فناور برتر سال 1401 به حضور ارسال می­گردد. مستدعی است، دستور فرمایید اطلاع رسانی مقتضی به اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان و سایر پژوهشگران دانشگاه جهت ارسال مستندات حداکثر تا تاریخ 1401/09/10 مطابق دستورالعمل ارسالی انجام گیرد. شایان ذکر است، پژوهشگران و فناوران محترم متقاضی، مستندات خود را از طریق آدرس های ایمیلی ذکر شده در آیین نامه ارسال نمایند. همچنین ایمیل­های مربوطه و نیز شماره تلفن 44018101 آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی می­باشد.


آيين نامه‌ی انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 1401-1400

  1. مقدمه

 به منظور ارج نهادن به فعاليت­هاي پژوهشي محققين و فناوران، اعضاي محترم هيأت علمي، کارکنان و دانشجویان و ترغيب و تشویق هر چه بيشتر آن­ها به انجام فعاليت­هاي پژوهشي، و همچنين تعریف معيارها و استفاده از یک دستورالعمل مشخص و ثابت در تعيين پژوهشگر برتر، این آیين­نامه به منظور "انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 1401" تدوین گردیده است.

  1. اهداف
  • تقدیر از پژوهشگران برتر حوزه هاي مختلف دانشگاه، بسترسازي براي رسيدن به اهداف برنامه هاي توسعه کشوري
  • ایجاد زمينه ارتقاء کمي و کيفي پژوهش در دانشگاه
  • تاکيد بر پژوهش هاي کاربردي و مبتني برنيازهاي جامعه
  • ارتقاء مدیریت و اداره پژوهش در دانشگاه
  • ایجاد بستر مناسب براي تعامل پژوهشي درون بخشي و برون بخشي
  • ساختاری واحد و عادلانه جهت ارزیابی فعالیت های پژوهشی
  1. تعاريف
  • پژوهشگر هيات علمي: به فردي اطلاق مي شود که داراي حکم کارگزیني هيات علمي باشد.
  • پژوهشگر غير هيات علمي: شامل کليه همکاران شاغل در دانشگاه مي شود که در امر پژوهش فعاليت مي کنند، اما داراي حکم کارگزیني هيات علمي نمي باشند.
  • دانشجو: شامل افرادي که در طول دوره ارزیابي در یکي از رشته هاي این دانشگاه مشغول به تحصيل مي باشند و فعاليت هاي پژوهشي آنها با آدرس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ثبت شده باشد.
  1. نحوه انتخاب پژوهشگران برتر

v     فعاليت هاي پژوهشي که در محدوده ي زماني ابتدای سال 2022 میلادی (از تاریخ 11 دیماه 1400) صورت پذیرفته و به نتیجه رسیده باشد، مورد ارزیابي قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر است که با توجه به عدم لحاظ مقالات منتشر شده در دسامبر 2021 در فعالیتهای سال قبل، این دسته از مقالات در محاسبه امتیاز پزوهشگر برتر سال 1401 محاسبه می گردد.

v     با توجه به اینکه امتیازات متقاضیان شرکت در جشنواره، بر اساس فرم های خوداظهاری بررسی می شود؛  لذا مستدعی است که محققان محترم ضمن بررسی و تکمیل اطلاعات مربوط به موارد امتیاز آور ذکر شده در این آئین نامه، فایل تکمیل شده را به آدرس ایمیل های ذیل ارسال نمایند و از ارسال فرم ها به شکل فیزیکی خودداری فرمایند.

v      ارسال فرم تکمیل شده پژوهشگر برتر به همراه مستندات به آدرس ایمیل Sci.medsab@gmail.com

v      ارسال فرم تکمیل شده  فناور برتر  به آدرس ایمیل sabzevar.i.center@gmail.com

v     ارسال فرم پژوهشگر  دانشجو  برتر به آدرس ایمیل src.medsab@gmail.com

 

v     مهلت ارسال فرم های تکمیل شده از 1 آذرماه لغایت 10 آذرماه است.

v      پس از انجام بررسي ها در معاونت تحقیقات و فناوری نتایج اولیه در تاریخ 15 آذرماه اعلام می گردد و در صورت هرگونه اعتراض پژوهشگر تا تاریخ 20 آذرماه مهلت دارد اعتراض خود را به معاونت تحقیقات ارسال نماید.

v     لیست نهایی برگزیدگان پس از تائید نهایی توسط معاونت تحقیقات و فناوری اعلام خواهد شد.

v     براي پژوهشگران برتر هیات علمی، حداقل یک مقاله نمایه شده در نمایه های بین المللی ISI/PubMed/Scopus و کسب حداقل 60 امتیاز پژوهشی الزامي است.

v     براي پژوهشگر برتر کارمند، داشتن حداقل یک مقاله علمي پژوهشي الزامي است.

v     دانشجویان واجد شرایط بر اساس آیين نامه مربوطه (ویژه دانشجویان) با ارسال مستندات به آدرس ایمیل کميته تحقيقات دانشجویي src.medsab@gmail.com انتخاب و معرفي خواهند شد.

  1. فعالیت های امتیاز آور

1-5.   تالیف مقاله (مستندات لازم: ثبت مقاله در سامانه پژوهان)

·         مقالاتی مورد بررسی قرار خواهند گرفت که نام دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به عنوان آدرس محقق به درستی قید شده باشد.

o       در مقالات فارسی: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران

o       در مقالات انگلیسی:  Sabzevar University of Medical Sciences, Sabzevar, Iran

·         مقالات بایست در سایت مجله مورد نظر قابل مشاهده بوده و DOI داشته باشند. مقالاتی که به صورت acceptance ارائه شوند مورد قبول نخواهند بود.

·         امتیاز مقالات بسته به نوع مقاله و نمایه آن  (جدول شماره 1 و 2) محاسبه می گردد.

·         برای نویسنده مسئول، نویسنده اول امتیازکامل (100%) در نظر گرفته می شود و به سایر نویسندگان 50% امتیاز مقاله تعلق می گیرد.

·         برای تنها نویسنده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در مقالات مشترک با سایر دانشگاهها ( در صورتی که مقاله منتج از طرح یا پایان نامه مصوب دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نباشد) چنانچه جایگاه نویسنده مسئول/ اول را در مقاله داشته باشد علاوه بر اینکه امتیاز کامل (100%) محاسبه می شود به امتیاز پایه مقاله 15% نیز اضافه می گردد و در غیر اینصورت فقط 70 %  امتیاز مقاله تعلق می گیرد.

 

·         A) به امتیاز مقالاتی که یکی از نویسندگان مقاله افیلیشن یکی از مراکز تحقیقاتی مصوب دانشگاه را ذکر نموده باشد، به میزان 10 درصد امتیاز پایه اضافه می گردد.

·         B) به امتیاز مقالاتی که یکی از نویسندگان مقاله افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه را ذکر نموده باشد به میزان 20 درصد امتیاز پایه اضافه می گردد.

·         C) به امتیاز مقالاتی که در قسمت تقدیر و تشکر مقاله (acknowledgment) از مرکز تحقیقات بالینی بیمارستان واسعی به دلیل ارائه ی مشاوره علمی تشکر نموده باشند، به میزان 10 درصد امتیاز پایه اضافه می گردد.

·         لازم به ذکر است در هر مقاله تنها یکی از موارد تبصره های A، B، C در نظر گرفته خواهد شد و معیار بالاترین میزان خواهد بود.

·         امتیاز مقالاتی که با همکاری سایر کشورها (مقاله ای که با همکاری یک یا چند کشور نوشته شده و در وابستگی های سازمانی علاوه بر محققان دانشگاه، آدرس نویسندگان خارجی موجود باشد) نوشته شده باشد، در ضریب 25/1 ضرب می گردد.

·         نکته: در مقالات پرنویسنده چنانچه محقق نویسنده مسئول/اول باشد امتیاز کامل مقاله در نظر گرفته می شود و در غیر اینصورت برای مقاله امتیاز در نظر گرفته نمی شود.

·         مقالاتی که در مجلات Q1  (بر اساس شاخص CiteScore پایگاه Scopus) چاپ شده باشند، به میزان 10 %  به امتیاز پایه اضافه می گردد.

2-5. ارائه مقاله در همایش های علمی (مستندات لازم: ثبت مقاله در سامانه پژوهان)

·         مقالاتی مورد بررسی قرار خواهند گرفت که نام دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به عنوان آدرس محقق به درستی قید شده باشد.

·         امتیاز مقالات همایش بر اساس جدول شماره 3 (تا سقف 7 امتیاز) محاسبه می گردد.

1.        تعداد استنادات و H-index

·         پنج برابر میزان ارتقای عدد   H-index در بازه زمانی آذر ماه 1400 تا آذر ماه 1401 به امتیاز محقق اضافه خواهد شد.

·         به ازای هراستناد به مقالات نمایه شده در   Scopus در سال 2022، یک امتیاز به امتیاز محقق اضافه خواهد گردید (بدون سقف)

·         برای آگاهی از تعداد استنادات به مقالات در پایگاه Scopus کافی  است از طریق سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی (http://isid.research.ac.ir/) بخش استنادات (سال چاپ) عدد درج شده بر روی سال 2022 را درج نموده و یا مراجعه به پایگاه Scopus به آدرس www.scopus.com  مجموع تعداد استنادات درج شده در مقابل مقالات منتشر شده سال 2022 را درج نمایید. 

 

 

3-5. تالیف کتب علمی- پژوهشی (مستندات لازم: بارگزاری فایل کتاب در سامانه مداد)

·         به ازای هر کتاب/ فصلی از کتاب که در پایگاه Scopus نمایه شده باشند، 10 امتیاز تعلق می گیرد.

·         به کتاب هایی که با مصوبه شورای انتشارات دانشگاه و با آرم دانشگاه منتشر شده‌اند، 5 امتیاز تعلق می گیرد و در صورتی که کتاب ترجمه باشد نصف امتیاز تعلق می گیرد.

·         به کتاب هایی که با افیلیشن دانشگاه منتشر شده اند اما فاقد مصوبه و آرم دانشگاه هستند، 3 امتیاز تعلق می گیرد و در صورتی که کتاب ترجمه باشد نصف امتیاز تعلق می گیرد.

4-5. داوری و نظارت مقالات و طرح های تحقیقاتی (مستندات همراه با فرم پژوهشگر برتر ایمیل گردد.)

·         به ازای هر داوری مقاله برای مجلات نمایه شده در پایگاه های بین المللی (ISI/PubMed/Scopus) 1 امتیاز (تا سقف 7 امتیاز) تعلق می گیرد.

·         به ازای داوری مقاله برای مجلات دانشگاه (مجله علمی پژوهشی دانشگاه و مجله بیهق) و یا داوری و نظارت انجام شده برای طرح های دانشگاه  0.5 امتیاز (تا سقف 7 امتیاز) تعلق می گیرد.

5-5. کسب جوایز و طرح های تحقیقاتی (مستندات همراه با فرم پژوهشگر برتر ایمیل گردد.)

·         مشارکت در طرح های خاتمه یافته ملی:  به هر طرح مصوب 100 امتیاز تعلق می گیرد

·         مشارکت در طرح های خاتمه یافته کمیته تحقیقات دانشجویی:  به ازای هر طرح 5 امتیاز لحاظ می گردد (سقف 20 امتیاز).

·         کسب جایزه در جشنواره های معتبر ملی: به هر جایزه 100 امتیاز تعلق می گیرد.

5-6. انجام پژوهشهای اثرگذار (مستندات همراه با فرم پژوهشگر برتر ایمیل گردد.)

پژوهشهایی اثرگذار پژوهشهایی هستند که به درخواست یک سازمان انجام شده یا تاییده بکارگیری نتایج پژوهش توسط آن سازمان ارائه گردد.

·         سطح دانشگاه:  به هر طرح مصوب خاتمه یافته در بازه زمانی آذر ماه 1400 تا آذر ماه

1401   به میزان 15 امتیاز تعلق می گیرد.

·         سطح شهرستان: به هر طرح مصوب خاتمه یافته در بازه زمانی آذر ماه 1400 تا آذر ماه

1401   به میزان 20 امتیاز تعلق می گیرد.

·         سطح استان:  به هر طرح مصوب خاتمه یافته در بازه زمانی آذر ماه 1400 تا آذر ماه

1401   به میزان 50 امتیاز تعلق می گیرد.

·         سطح ملی: به هر طرح مصوب خاتمه یافته در بازه زمانی آذر ماه 1400 تا آذر ماه

1401   به میزان 100 امتیاز تعلق می گیرد.

ب)دانشجوی برگزیده پژوهشی

v     دانشجویان واجد الشرایط بر اساس آیين نامه مربوطه (ویژه دانشجویان) با ارسال مستندات به آدرس ایمیل src.medsab@gmail.com کميته تحقيقات دانشجویي انتخاب و معرفي خواهند شد.

ج) کارمندان برگزیده پژوهشی

v     براي شرکت در این بخش داشتن حداقل یک مقاله علمي پژوهشي الزامي است.

v     نحوه امتیازدهی همانند انتخاب پژوهشگر برتر اعضای هیات علمی است.

v     افراد متقاضی شرکت در این بخش، باید کلیه مستندات خود را به معاونت تحقیقات و فناوری به آدرس ایمیل sci.medsab@gmail.com ایمیل نمایند.

د) فناور برتر

v     فناوران برتر واجد الشرایط بر اساس آیين نامه مربوطه (آیین نامه فناور برتر) با ارسال مستندات به ایمیل مرکز رشد به آدرس sabzevar.i.center@gmail.com انتخاب و معرفي خواهند شد.

 

 

جدول  SEQ جدول \* ARABIC 1: امتیاز مقالات بر اساس نوع نمایه

نوع نمایه مجله

امتیاز

نمایه شده در ISI  وESCI (به شرط نمایه شدن در Scopus)

30+IF

نمایه شده در PubMed/Medline (به شرط نمایه شدن در Scopus)

25

 نمایه شده در پایگاه Scopus

 و

نمایه شده در پایگاه PubMed، ISI  و ESCI  که در اسکوپوس نمایه نشده باشند

20

نمایه شده در ISC

5

 

جدول  SEQ جدول \* ARABIC 2: ضریب امتیاز انواع مقالات

نوع مقاله

امتیاز

Original, Review article (Narrative, Systematic, Meta-analysis)

امتیاز مقاله بر اساس جدول 1

Short communication, Rapid communication, Brief reports/case series وسایر مقالات

امتیاز مقاله بر اساس جدول 1 ضرب در 0.5

 

 

 

جدول 3: امتیاز مقالات ارائه شده در همایش های علمی

نوع ارائه و همایش

امتیاز

ارائه مقاله در همایش های داخل کشور به صورت پوستر

5/0

ارائه مقاله در همایش های داخل کشور به صورت سخنرانی

1

ارائه مقاله در همایش های خارج کشور به صورت پوستر

1

ارائه مقاله در همایش های خارج کشور به صورت سخنرانی

2

مقاله همایش نمایه شده در Scopus

2

مقاله همایش نمایه شده در ISI

3

 

 

آیین نامه انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکي سبزوار سال 1401

 

مقدمه:

به منظور ارج نهادن به فعاليت هاي پژوهشي دانشجویان محترم و ترغيب و تشویق هر چه بيشتر آنها به انجام فعاليتهاي پژوهشي، و همچنين تعریف معيارها و استفاده از یک دستورالعمل مشخص و ثابت در تعيين پژوهشگر برتر، این آیين نامه به منظور "انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکي سبزوار در سال 1401 " تدوین گردیده است.

اهداف:

·         تقدیر از دانشجویان برتر رشته های مختلف دانشگاه و بسترسازي براي رسيدن به اهداف برنامه هاي توسعه کشوري

·         ایجاد زمينه ارتقاء کمي و کيفي پژوهش در دانشگاه

·         تاکيد بر پژوهش هاي کاربردي و مبتني برنيازهاي جامعه

·         ایجاد بستر مناسب براي تعامل پژوهشي درون بخشي و برون بخشي

·         ساختاري واحد و عادلانه جهت ارزیابي فعاليت هاي پژوهشي

 

تعریف دانشجو:

شامل افرادي که در طول دوره ارزیابي در یکي از رشته هاي این دانشگاه مشغول به تحصيل مي باشند و فعاليت هاي پژوهشي آنها با آدرس کميته تحقيقات دانشجویي دانشگاه علوم پزشکي سبزوار ثبت شده باشد.

نحوه انتخاب پژوهشگران برتر:

 فعاليت هاي پژوهشي که در محدوده ي زماني ابتداي سال 2022 ميلادي (از 11 دي ماه 1400يا اول ژانويه 2022) صورت پذیرفته و به نتيجه رسيده باشد، مورد ارزیابي قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر است که با توجه به عدم لحاظ مقالات منتشر شده در دسامبر 2021 در فعاليتهاي سال قبل، این دسته از مقالات در محاسبه امتياز پژوهشگر برتر سال 1401 محاسبه مي گردد.

 

Ø  با توجه به اینکه امتيازات متقاضيان شرکت در جشنواره، بر اساس فرم هاي خوداظهاري بررسي مي شود؛ لذا مستدعي است که محققان محترم ضمن بررسي و تکميل اطلاعات مربوط به موارد امتياز آور ذکر شده در این آئين نامه، فایل تکميل شده را به آدرس ایميل src.medsab@gmail.com  ارسال نمایند و از ارسال فرم ها به شکل فيزیکي خودداري نمایند.

 


 

 

ماده 1- انتشار مقاله:

تعریف - منظور از انتشار مقاله، چاپ مقاله توسط دانشجو( نام دانشجو جزو نویسندگان مقاله باشد ) در طول دوره تحصیل و در مجلات علمی پژوهشی داخلی مصوب کمیسیون نشریات علوم پزشکی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوري یا مجلات معتبر خارجی به شرح ذیل می باشد :

·  دانشجویان مقطع کارشناسی حداقل یک مقاله پژوهشي اصيل (Original) مرتبط با رشته تحصیلی

·  دانشجویان مقطع دکتراي حرفه اي ، کارشناسی ارشد و  MPH حداقل 2 مقاله Original  مرتبط با رشته تحصیلی که حداقل یکی از آنها در مجلات نمایه شده و نمایه نامه هاي  Medline/ Pubmed  یا ISI-Web of Science منتشر شده باشد.

·  دانشجویان مقطع PhD  غیر بالینی: حداقل 3 مقاله  Original مرتبط با رشته تحصیلی که در مجلات نمایه شده در نمایه نامه هاي Medline / Pubmed یا ISI-Web of Science انتشار یافته باشد .

تبصره 1: لازم است دانشجویان مقاطع دکتراي حرفه اي به بالا حداقل در یک مقاله نویسنده اول باشند.

تبصره 2: از آنجا که چاپ مقاله به عنوان شاخص اصلی در بررسی پرونده دانشجویان پژوهشگر درنظر گرفته شده است در صورت عدم ارائه مقاله به شرح فوق بررسی پرونده میسر نمی باشد.

نحوه امتیازدهی :

·  مقالات منتشر شده در مجلات ایندکس شده در نمایه نامه هاي ISI-Web of Science یا Medline / Pubmed به ازاي هر مقاله ( 25 ) امتیاز و چنانچه مجله داراي امتیاز Impact factor  باشد، مقاله با 2 برابر Impact factor سال انتشار مقاله جمع می شود.

·  مقالات منتشر شده در نمایه نامه هايBiological Abstracts ،Scopus, Chemical Abstract, :Embase  به ازاي هر مقاله ( 15 ) امتیاز

·  سایر مقالات منتشر شده (10) امتیاز .

تبصره 3:  براي نویسنده مسئول، نویسنده اول و تنها نویسنده دانشگاه امتيازکامل (100%) در نظر گرفته مي شود و به سایر نویسندگان (50%)  امتياز مقاله تعلق مي گيرد.

تبصره 4: تنها یک مقاله داراي پذیرش چاپ از دفتر مجله (طی نامه رسمی و غیر الکترونیک ) یا تحت چاپ(Article In Press) قابلیت تخصیص امتیاز دارد.

تبصره 5 : در صورتی که مقاله حاصل از پایان نامه باشد امتیاز حاصل از آن در 2/1 ضرب می شود.

 

ماده 2- پایان نامه

نحوه امتیازدهی :

- بادر نظر گرفتن نوع مطالعه و طراحی تحقیق ، به شرح ذیل امتیاز تعلق می گیرد:

- مطالعات توصیفی: تا ( 3 ) امتیاز

- مطالعات پایه شامل In-vivo و In-vitro -: تا ( 6 ) امتیاز

- مطالعات تحلیلی شامل کوهورت و موردي- شاهدي: تا ( 6) امتیاز

- کارآزمایی بالینی: تا ( 10 ) امتیاز

تبصره : حداکثر امتیاز قابل تخصیص از این ماده  تا ( 10 ) امتیاز میباشد.

 

 

ماده 3- ارائه خلاصه مقالات درکنگره ها و سمینارها

تعریف: منظور ازکنگره یا سمینار مجمعی است که جهت ارائه نتایج تحقیقاتی برگزار شده و داراي فراخوان و کتابچه خلاصه مقالات است. نام دانشجو می بایست جزو نویسندگان خلاصه مقاله باشد.

نحوه امتیازدهی :

- به ازاي هر مورد سخنرانی در همایش هاي داخلی( 1 ) و یا ارائه پوستر در همایش هاي داخلی ( 5/.) و خارجی (1) امتیاز

- به ازاي هر مورد سخنرانی در همایش هاي خارجی: ( 3) امتیاز

 -  به ازاي هر مورد خلاصه مقاله ایندکس شده در ISI به صورت  Abstract Meeting: 2 امتیاز

- به ازاي هر مورد Proceeding نمایه شده در ISI: 3 امتیاز

تبصره 1: هر خلاصه مقاله تنها از یکی از موارد فوق می تواند امتیاز کسب نماید.

تبصره 2: در صورت کسب عنوان مقاله برتر در کنگره به ازاي هر مقاله در همایش داخلی ، ( 2) امتیاز و در همایش خارجی ( 3 ) امتیاز ، اضافه بر امتیازات فوق تعلق می گیرد.

تبصره 3 : حداکثر ( 50 % ) از خلاصه مقالات می تواند مربوط به کنگره هاي دانشجویی باشد

تبصره 4 : حداکثر امتیاز قابل تخصیص از این ماده، ( 15 ) امتیاز میباشد.

 

ماده 4- انتشارکتاب:

تعریف - منظور از انتشار کتاب، تالیف کتابی است که نام دانشجو جزو نویسندگان آن بوده و به تایید معاونت پژوهشی یا آموزشی دانشگاه رسیده باشد.

نحوه امتیاز دهی :

- امتیاز انتشار کتاب توسط شوراي انتشارات دانشگاه تعیین و محاسبه خواهد شد .

تبصره - حداکثر امتیاز قابل اختصاص از این ماده ( 15 ) امتیاز است.

 

ماده 5 - مجري یا همکاري در اجراي طرح هاي تحقیقاتی:

تعریف: منظور از همکاري در اجراي طرحهاي تحقیقاتی ، قرار داشتن نام دانشجو در جدول همکاران اصلی یا مجري طرح (در پروپوزال) مصوب شوراي پژوهشی دانشگاه ( یا سایر مراجع داراي تفویض اختیار جهت تصویب طرح) بوده و می بایست تأییدیه پایان طرح را داشته باشد .

·         طرح چند مرکزي داخلی : طرحی است که با همکاري چند دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی داخل کشور انجام شده باشد.

·         طرح چند مرکزي خارجی: طرحی است که با همکاري علمی مراکز و دانشگاه هاي خارج از کشور انجام شده باشد.

نحوه امتیازدهی :

- به ازاي هر مورد طرح تحقیقاتی به عنوان همکار : ( 3) امتیاز

- به ازاي هر مورد طرح تحقیقاتی به عنوان مجري: ( 5) امتیاز

·         در صورتی که طرح چند مرکزي داخلی باشد امتیاز پایه در ضریب ( 2/1) ضرب می شود.

·         در صورتی که طرح چند مرکزي خارجی باشد امتیاز پایه در ضریب ( 5/1) ضرب می شود.

·         چنانچه طرح مصوب کمیته تحقیقات دانشجویی باشد امتیاز پایه در ضریب (2/1) ضرب می شود.

تبصره : حداکثر امتیاز قابل تخصیص از این ماده ( 15 ) امتیاز می باشد.

 

ماده 6- فعالیت در کمیته تحقیقات دانشجویی

تعریف: فعالان در کمیته تحقیقات دانشجویی، شامل دانشجویانی هستند که علاوه بر عضویت در کمیته در یکی از محورهاي زیر بر اساس مستندات موجود و طبق گواهی کتبی سرپرست کمیته فعالیت نموده باشند:

- عضویت در شوراي مرکزي کمیته

- دبیري کمیته

- همکاري در برگزاري همایش ها ، کنگره ها و ژورنال کلاب ها

- تدریس در کارگاه هاي آموزشی

نحوه امتیازدهی :

- دبیر به ازاي هر سال فعالیت از ( 6-2)  با نظر سرپرست کمیته تحقیقات و تعداد اعضای فعال کمیته

- عضویت در شوراي مرکزي، همکاري اجرایی در برگزاري همایش ها و کنگره ها به ازاي هر ( 50 ) ساعت ( 1) امتیاز

- عضویت در شوراي پژوهشی و همکاري علمی در برگزاري ژورنال کلابهاي دانشجویی، همایشها و کنگره ها به ازاي هر ( 25 ) ساعت (1) امتیاز

- تدریس در کارگاه هاي برگزار شده توسط کمیته تحقیقات دانشجویی (با ارائه برنامه کارگاه و گواهی کتبی کمیته )، به ازاي هر ( 10 ) ساعت تدریس در کارگاه ( 1) امتیاز

تبصره 1- همکاري علمی در کنگره ها و همایش ها شامل ارائه خلاصه مقالات نمی باشد.

تبصره 2- حداکثر امتیازي که از این ماده قابل کسب است، ( 25 ) امتیاز است.

 

ماده 7- نوآوري، اختراع، اکتشاف و ثبت ژن

تعریف: منظور مواردي است که داراي گواهی نامه ثبت اختراع از اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی بوده و یا در مراجع معتبر خارج از کشور ثبت شده باشد و همچنین به تأیید کمیته ابداعات و اختراعات دانشگاه رسیده و توسط آن کمیته بر اساس قانون ارتقاء اعضاي هیأت علمی، امتیاز دهی شده باشد. همچنين همکاري با مرکز رشد و فناوري سلامت دانشگاه نيز داراي امتياز مي باشد.

نحوه امتیاز دهی:

حداکثر تا ( 20 ) امتیاز از این ماده قابل اکتساب است.

با ارائه تاييديه همکاري دانشجو از مرکز رشد و فناوري سلامت دانشگاه، تا ده (10) امتياز قابل تخصيص است.

 

چک لیست دستورالعمل اجرايي نحوه امتيازدهي به فعاليت هاي تحقيقاتي

جهت انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکي سبزوار سال 1401

                                                                                                                         

 

نام و نام خانوادگي دانشجو:                                           

شماره دانشجويي:

رشته تحصيلي:                                     

مقطع:                                            

دانشکده:

شماره تماس:

آدرس پست الکترونيک:

امتياز محاسبه شده توسط دانشجو:

امتياز محاسبه شده توسط کميته تحقيقات:

 


 

ماده 1- انتشار مقاله:

ردیف

نام مقاله

نام مجله

مقالات درچه مجلاتي نمایه شده اند

تعداد نویسندگان

رتبه فرد در بین نویسندگان

سال وشماره چاپ مقالات

مقاله داراي پذيرش چاپ از دفتر مجله

امتیاز

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کل امتیاز

 

ماده 2- پايان نامه

ردیف

مطالعات توصيفي و کیفی

مطالعات پايه شامل

 In-vitro و In-vivo

مطالعات تحليلي شامل كوهورت و موردي- شاهدي

كارآزمايي باليني

امتیاز

 

 

 

 

 

 

 

ماده 3- ارائه خلاصه مقالات دركنگره‌ها و سمينارها

ردیف

نام سمینار

نوع سمینار

عنوان مقاله

تعداد نویسندگان

رتبه فرد در بین نویسندگان

نحوه ارائه

امتیاز

 

 

دانشجویی

کشوری

خارج از کشور

 

 

 

سخنرانی

پوستر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ماده 4- انتشاركتاب

ردیف

عنوان کتاب

نحوه فعالیت

نامه تاییدیه معاونت پژوهشی یا آموزشی دانشگاه در مورد کتاب

امتیاز

 

 

تالیف

ترجمه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ماده 5- مجري يا همكاري در اجراي طرح هاي تحقيقاتي

ردیف

عنوان طرح

نحوه فعالیت

نوع طرح

پایان طرح

امتیاز

 

 

مجری

همکار

چند مرکزی داخلی

چند مرکزی خارجی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ماده 6- فعاليت در كميته تحقيقات دانشجويي

ردیف

عنوان فعالیت- با ارائه گواهی (مهر وامضای معاونت پژوهشی یا آموزشی )

امتیاز

 

عضویت در شورای مرکزی

دبیر کمیته پژوهش های دانشجویی

همکاری در برگزاری همایش ها ،کنگره ها و ژورنال کلاپ ها

تدریس در کارگاه های آموزشی

 

 

 

 

 

 

 

 

ماده 7- نوآوري ، اختراع ، اكتشاف  

ردیف

عنوان

مرجع تایید کننده (تاییدیه وزارت بهداشت و درمان)

امتیاز

 

 

 

 

 

 

فرم درخواست شركت اعضاء هیات علمی و پژوهشگران در جشنواره انتخاب پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکي سبزوار در سال 1401-1400

v     کلیه فعاليت هاي پژوهشي و فناوری که در محدوده ي زماني از ابتدای سال 2022  میلادی (ازتاریخ 11 دیماه 1400) انجام گرفته باشد و مقالاتی که در دسامبر 2021 منتشر شده باشند.

v     براي پژوهشگر برتر هیات علمی، حداقل یک مقاله نمایه شده در نمایه های بین المللی Isi/PubMed/Scopus و کسب حداقل ۶۰  امتیاز پژوهشی الزامي است.

v     براي کارکنان داشتن یک مقاله علمي پژوهشي الزامي است.

v     امتیاز مقالات و مقالات همایش بر اساس سامانه پژوهان و امتیاز سایر بخشها بر اساس مستندات ارسالی محاسبه می گردد.

v     فرم بایستی بر اساس آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر سال 1401 تکمیل گردد.

v     لطفاً فرم‌ را با دقت پر نموده و حداکثر تا تاريخ 10/9/ 1401  به آدرس ایمیل  sci.medsab@gmail.com ارسال شود و از ارسال فرم فیزیکی خودداری گردد.         

 

 

 

فرم  ثبت فعالیتهای پژوهشی اعضای هیات علمی تمام وقت جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی  سبزوار ( فروردین 1400)

 

 

   مشخصات فردي:

نام و نام خانوادگي:                                       آدرس ایمیل:                                               تلفن همراه:

متقاضی شرکت در پژوهشگر برتر بخش:             الف) هیات علمی£                          ب) کارمند£            

 

دانشکده محل خدمت:           پزشکی £            پرستاری و مامایی£          پیراپزشکی £                   بهداشت £ 

 

 

فرم فناور برتر سال 1401-1400

 

 


  1. لطفاً فرم‌ را با دقت پر نموده و همراه با مستندات  حداکثر تا تاريخ 10/9/ 1401 به آدرس ایمیل  sabzevar.i.center@gmail.com  ارسال فرمایید و از ارسال فرم فیزیکی خودداری نمایند.             

مشخصات طرح:

عنوان طرح:

نام و نام خانوادگی فناور ( فناوران):

نام واحد دانشگاهی:

مقطع تحصیلی:

رشته تحصیلی:

 

موضوعات

سقف امتیاز

امتیاز داوری

موضوع نوآوری *

. در داخل کشور (تازگی دارد/تکمیلی است)

 

. در خارج ازکشور (تازگی دارد/تکمیلی است)

 

5

 

10

 

کسب مقام/مدال/رتبه از جشنواره های معتبر داخلی (فارابی/خوارزمی)

10

 

کسب مقام/مدال/رتبه در مجامع علمی، سایر جشنواره ها و غیره

10

 

مبانی علمی و تئوری ( انطباق با اصول و موازین علمی)

5

 

ثبت در مرکز رشد

 

5

 

شرکت در نمایشگاه و کسب رتبه

 

5

 

تأییدیه(های) اخذ شده

. ثبت حقوقی در اداره ثبت مالکیت های صنعتی

. اداره حمایت از اختراعات، نوآوری علمی، فنی و هنری وزارت بهداشت

. سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران/بنیاد ملی نخبگان

. اداره ثبت اختراعات در خارج از کشور (US patent، اتحادیه اروپا و ...)

5

10

 

10

20

 

مرحله ای که نوآوری در آن قرار دارد

. ایده  و طرح

. ساخت

. اجرا/ تجاری سازی

5

10

15

 

سهولت به کار گیری

5

 

وسعت طیف کاربران:      -  منطقه ای

                                -  ملی   

                               -  بین المللی

5

10

15

 

رعایت اصول طراحی صنعتی ( نظیر زیبایی ظاهری)

5

 

 

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٥ آبان ١٤٠١    / شماره خبر:  ١٥٦٠٢  / تعداد بازدید:  766

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 







نشانی: سبزوار- بولوار شهدای هسته ای، بالاتر از یادبود شهدای گمنام، پردیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونت تحقیقات و فناوری

صندوق پستی: 319   / کد پستی: 9617913114- 9617913112  / فکس: 44018484-051  / تلفن: 44018319-051               آدرس اینترنتی: vcResearch.medsab.ac.ir              پست الکترونیک: vc.Research@medsab.ac.ir