ردیف
|
عنوان
|
نویسنده
|
سال انتشار
|
1
|
یادگیری بیوشیمی (متابولیسم)از طریق پرسش و پاسخ
|
علی گوهری فیروزه، اکرم کوشکی، حافظ حیدری، عباس توسلی،
امیر محمد افسری
|
1400
|
2
|
یادگیری بیوشیمی (ساختار و عملکرد)از طریق پرسش و پاسخ
|
علی گوهری فیروزه، مهدیه
قربانی حصاری، سنا جعفرلو، فاطمه رامشینی، مریم رامشینی
|
1400
|
3
|
رشد و تکامل آناتومیکی انسان
|
محمد تقی جغتایی، ایوب رستم زاده، مهدی حیدری، مهرداد
بختیاری، امید رستم زاده، مریم میلانی فرد
|
1400
|
4
|
نوروآناتومی پیشرفته ایران با دیدگاه بالینی
|
ایوب رستم زاده، شهرام دارابی، علیرضا طبیب خوئی، فاطمه مرادی، نیما
محسنی کبیر، امیر رئوفی، داریوش افشاری،
رضا احدی
|
1400
|
5
|
دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
|
فاطمه نجات بخش، فرشته قراط، محمد احمدی
|
1400
|
6
|
پروتکول های مامایی در بیمارستان های زنان و زایمان
|
میترا افتخاری یزدی، مژده ناوی نژاد
|
1400
|
7
|
غربالگری و تشخیص ناهنجاری های جنین
|
میترا افتخاری یزدی، معصومه شریف زاده، مژده ناوی
نژاد
|
1400
|
8
|
تکنیک های هوش محاسباتی در تشخیص بیماریهای مغزی
|
مسعود خزاعی فدافن، اعظم شامخی، نیما فتحی تربقان
|
1400
|
9
|
اصول نسخه نویسی و تجویز منطقی دارو
|
محبوبه نعمت شاهی، عقیل اله کیخسروی، محمد نعمت شاهی،
علیرضا مسلم، الهام ناوی پور
|
1400
|
10
|
روش تحقیق در اتاق عمل و علوم بهداشتی
|
عبدالقادر عصاررودی، حمیده یزدی مقدم
|
1400
|
11
|
آشنایی با بیماریهای داخلی
|
مصطفی راد، حمیده یزدی مقدم، فاطمه برزویی
|
1400
|
12
|
بهداشت وایمنی در رستوران و آشپزخانه
|
ایوب رستگار، امین رشیدی، سید علی حسینی مقدم، کوثر سالمی، محمد حسن
کوثری
|
1400
|
13
|
بهداشت و ایمنی در رستوران و آشپزخانه
|
محمد حسین ساقی، ربابه وحیدی کلور، پریوش خسروی، مرضیه
مراد قلی، محمد حسن کوثری
|
1400
|